Andre tjenester

Andre tjenester

Komplett utvalg av stillaser

Komplett utvalg av stillaser

Vi tilbyr et komplett utvalg av stillas for alle typer byggeprosjekter. Vi har ulike typer stillas på lager, for eksempel Layher-stillas, modulstillas, mobile stillas, lettvektsstillas og fiskebensstillas. Alle stillasene våre er laget av høykvalitetsmaterialer som stål og aluminium, noe som ikke bare garanterer holdbarhet, men fremfor alt sikkerhet på byggeplassen.

Heiser er en integrert del av vårt tilbud, som omfatter takheiser, stasjonære heiser og personheiser. Disse heisene er essensielle for å flytte utstyr og materialer til høyere nivåer i en bygning, noe som gjør byggearbeidet raskere og øker arbeidernes sikkerhet.

Sikkerhet og profesjonalitet

Stillasene våre monteres av spesialister med passende kvalifikasjoner, og vi har et team på tjue dyktige montører. Sikkerhet på byggeplassen er vår prioritet, og vi sørger for å bruke passende verneutstyr, inkludert hjelmer, seler og tau. I tillegg, som en del av stillasmonteringstjenesten, tilbyr vi forankringssystemer og sikkerhetsnett. Disse ekstra sikkerhetstiltakene bidrar til å sikre stabiliteten til stillaset og beskytter arbeiderne og området rundt mot potensielle fallende gjenstander.

Utleie og montering

Vi tilbyr stillasutleie og leverer ikke bare nødvendige stillasene, men også tilleggskomponenter som plattformer og heiser. Stillasene våre kan leies for ulike perioder, noe som gir oss fleksibilitet til å overholde våre kunders tidsfrister og tidsplaner. Hver stillasutleietjeneste inkluderer rask og effektiv montering på stedet. Tjenestene våre inkluderer også innhenting av alle nødvendige tillatelser, noe som sikrer en effektiv og forskriftsmessig installasjonsprosess. Vi har et bredt utvalg av stillaser til leie og salg. Takket være våre opplærte medarbeidere er vi i stand til å tilby sikre og effektive løsninger for hvert byggeprosjekt, alltid med fokus på tidsfrister og overholdelse av lovbestemmelser.

5,0

Antall vurderinger: 26

Ronald Storhammar

Pålitelig og effektivt utført til en god pris. God kvalitet på utførelsen.

Andreas Kullerud Larsen

Vi er et sameie på 5 hus som skulle ha laget 5 individuelle plattinger. Valgte Oslo Fasade fremfor 10-12 andre tilbydere, både pga pris, godt inntrykk på befaring og generelt godt rykte fra før. Har ikke angret siden! Oslo Fasade leverte alle 5 plattinger 3 uker før anslått tid på opprinnelig 6-7 uker, og kvaliteten på arbeidet var meget godt. Generelt god kommunikasjon underveis og håndverkerne som jobbet veldig lange dager her (gjerne 6-7 personer pr dag) var veldig hyggelige, løsningsorienterte og profesjonelle. Kan anbefale Oslo Fasade på det sterkeste og vi vil definitivt bruke dem igjen ved en senere anledning hvis/når det skulle være av behov.

Fredrik Aasen

Hadde befaring med Kamil fra Oslo Fasade tidligere i vinter. Hadde utett membran i en terrasse. Fikk et godt inntrykk av firmaet gjennom befaringen og hva jeg leste på nett. Firmaet kom til avtalt tid for utbedringer, jobbet hardt og effektivt og leverte et fantastisk resultat. Stor terrasse ble revet og gjenoppbygget med ny membran og terrassedekke mm på kun 1 uke. Faktura stemte på krona med avtalt pris. Kommer helt klart til å benytte dette firmaet igjen. Endelig har jeg funnet en seriøs og dyktig håndverkerbedrift :)

Morten Grini

Jobben ble godt utført og på en ryddig og effektiv måte. Profesjonell og god kommunikasjon med byggeleder. Kan absolutt anbefales.

Bislett Alliansen

God kommunikasjon. Alt ble utført som avtalt til en hyggelig pris.

Astrid Anderson

God kommunikasjon. Alt ble utført som avtalt til en hyggelig pris.

Astrid Anderson

Oslo fasade har gjort en flott job med å renovere vår terasse og bygge pergola. Jobben ble mye større enn antatt, og tok dermed mer tid, men gjengen jobbet effektivt innimellom andre jobber de hadde og resultatet er strålende. De murte opp terassen fra bunnen av med armering og sement og la skifer på toppen. De snekret pergola og ny trapp, og foreslo gode løsninger og tilpasninger jeg ikke hadde tenkt på. Både mur-, stein- og snekkerarbeidet er vakkert gjort.

Axel Willoch Wolff

Oslo Fasade har revet vår gamle terrasse og trappen ned til den fra terrassedøren, og bygget alt opp på nytt igjen. Den nye terrassen er større, har pergola og en klatrevegg for roser. Plattingen er bygget med Møre Royal materiale, mens pergola og klatrevegg er bygget i trykkimpregnert og så oljet med Møre Royal olje slik at fargen er lik overalt. Resultatet er vakkert, nøyaktig utført og så vidt vi kan bedømme i henhold til Norsk Standard. Representantene fra Oslo Fasade har vært vennlige og imøtekommende med hensyn til kommunikasjon og våre ønsker underveis. De har arbeidet raskt og nøyaktig og vi er svært fornøyde med resultatet.

Mahaindran Mahadevan

Kvalitet på arbeidet

Tutu Jacobsen Kirya

Vi fikk lagt nytt dekk på vår takterrasse, samt satt opp et overbygg og snekret et lite overbygget utekjøkken med plass til vår grill. Arbeidet ble gjort svært profesjonelt og med høy kvalitet. Arbeidet gikk også veldig raskt. Håndverkerne var hyggelige og dialogen med dem gikk veldig bra. Vi er veldig fornøyd med både jobben og prisen på arbeidet og vi kan strekt anbefale dette firmaet!

Thomas Kagnes

Veldig fornøyd med gjennomføringen

Kjartan Pedersen

Ryddig bedrift men gode håndverkere. Leverer på avtalt pris og tid.

Hallvard Holmen

Skikkelig bra jobb. Skikkelig flinke folk. Anbefales!

Alise Bergsland

Tusen takk for utrolig raskt og godt utført arbeid. Hyggelig og profesjonell kommunikasjon underveis. Anbefaler Oslo Fasade AS på det sterkeste.

Annie Dahr Nygaard

Oslo Fasade bygget nytt sykkelskur i vår bakgård. Vi er svært fornøyde med resultatet, og kontakten med bedriften har vært ryddig og pålitelig hele veien. Hyggelige, profesjonelle folk!

Aasmund Skjetne

De var raske, effektive, nøyaktige og det ble pent. Veldig fornøyd med arbeidet!

Arne H. Krumsvik

Leverte som avtalt. Veldig fornøyd!

Ina Wildeng Hodt

Oslo fasade utførte jobben veldig bra! God kommunikasjon og bra arbeid.

Bjørn-Atle Reme

Veldig fornøyd. Fleksible, flinke og god pris.

Mark Haldane

Fantstisk pris Super høflige Super rask

Henning André Søgaard

Bedriften var "på ballen" fra første øyeblikk med solid informasjon om mulige løsninger og prisoverslag. Den videre kommunikasjonen med ledelse og de som utførte jobben var også svært god - jeg ble løpende informert om gangen i det videre arbeidet og kunne derfor planlegge kalenderen i god tid. De særdeles dyktige og hyggelige håndtverkerne kom tilbake hele fire ganger før de var helt fornøyd og sluttresultatet står til terningkast 6. En fryd å jobbe med denne gjengen!

Mads Y. Rage

Ryddig og bra

Dordi Blekken

Veldig fornøyd med Oslo fasade. Pålitelig og effektiv og bra kvalitet på arbeid. Anbefales!

Anette Rudshaug

Gjennomførte etter tidsplan og avtalt pris. Restmaterialene ble liggende en stund, men ble hentet kort tid etter at jeg gav beskjed.

Marianne Brenna

Effektive og bra resultat!

Tor Erik Solvang

Oslo Fasade gjorde en veldig bra jobb. De er punktlige, serviceinnstilte og hadde god kommunikasjon underveis. Jobben ble utført til rett tid og avtalt pris. Det var noe småplukk i etterkant som de fikset uten spørsmål og på kort varsel. Anbefales.

Ta kontakt

Omfattende bistand til våre kunder er vår prioritet, og derfor er vi også tilgjengelige på nettet. Dersom et besøk på vårt kontor ikke er mulig, hjelper vi deg ved å kontakte deg på telefon eller e-post. Uansett kontaktform kan våre kunder stole på vår hjelp og råd.

Kontakt oss

Krzysztof Pajor
tlf: +47 451 90 540
Jan Pajor
tlf: +47 450 60 839
Kamil Bolechała, Kundeservice
tlf: +47 485 15 067
epost: oslofasadeas@gmail.com
Kontakt med selskapet