Fagområder

Fagområder

Vårt selskap

Oslo Fasade AS er et velrenommert firma som spesialiserer seg på fasademontering- og fasaderehabilitering, takarbeid, husbygging og isolering, terrasse- og balkongbygging, betong- og grunnarbeider og innvendig overflatebehandling. Selskapet ble grunnlagt i 2017 i Oslo av to dyktige brødre Jan og Krzysztof Pajor. Siden den gang har vi levert tjenester på høyeste nivå. Vi opererer hovedsaklig i Oslo og omegn. Vi har også flere prosjekter på mer avsidesliggende steder i Norge. Vi tilbyr byggetjenester som:

  • renovering av fasader
  • taktekking
  • tømrerarbeid
  • betongarbeid
  • etterbehandling

Teamet vårt består av over 40 erfarne og engasjerte medarbeidere. Teamet består av kvalifiserte murere, tømrere, taktekkere og overflatebehandlere som har god forståelse for kundenes behov. Utdannede medarbeidere har ansvar for kundeservice og prosjektledelse. Vår kunnskap og erfaring gjør oss i stand til å betjene kunder med ulike behov og forventninger. I Oslo Fasade AS fokuserer vi på kvalitet og trygghet. Derfor er vi sertifiserte fagfolk i vår bransje. Våre avanserte sertifiseringer vitner om vår evne til å utføre oppgaver med fokus på detaljer og i henhold til de høyeste standarder.

Våre medarbeidere er opplært i HMS og kunnskap om norske byggesystemer. Vi er en mesterbedrift  og har blant annet sentral godkjenning, og tiltaksklasse 2. Vårt firma er godt utstyrt med eget utstyr og stillas, noe som gjør at vi kan gjennomføre prosjekter effektivt. Vi utfører også tjenester som underleverandører - vi er fleksible og villige til å samarbeide med ulike bedrifter for å kunne tilby helhetlige løsninger.

Fasade rehabilitering

Fasaderehabilitering

Oppdag hele spekteret av fasaderehabiliterings- og vedlikeholdstjenester. Fra spesialiserte pusseteknikker og delikat stukkatur til vedlikehold og reparasjon av bygningsdetaljer - vi har en helhetlig tilnærming til renovering av bygningsfasader.

Les mer
Fasaderehabilitering

Fasade kledning

Fasadekledning

Som fasadespesialister tilbyr vi omfattende fasadeutskifting og isolering. Våre løsninger garanterer energieffektivitet, holdbarhet og estetikk. I tillegg sørger vi for å beskytte bygningen mot skadedyr og god ventilasjon. Alt dette med stor oppmerksomhet på detaljer og treets skjønnhet.

Les mer
Fasadekledning

Maling

Maling

Profesjonalitet og erfaring innen fasademaling, omfattende forberedelser, moderne maleteknikker og profesjonell fargerådgivning. Fasaden din er i gode hender hos oss.

Les mer
Maling

Isolering

Isolering

Vi er glade for muligheten til å være din betrodde partner innen fasadeisolering. Vår erfaring, toppmoderne teknikker og profesjonelle tilnærming gir deg en tjeneste som oppfyller dine forventninger og sikrer at du blir fornøyd.

Les mer
Isolering

Tak

Tak

Vi tilbyr profesjonelle blikkenslager- og taktekkingstjenester ved hjelp av moderne maskiner og teamets erfaring. Tjenestene våre inkluderer blant annet produksjon av beslag, taktekking, installasjon av ventilasjonssystemer og gjennomføring av komplekse takprosjekter, tatt i betraktning alle detaljer.

Les mer
Tak

Andre tjenester

Andre tjenester

Vi leverer et komplett utvalg av stillaser for alle typer byggeprosjekter og tilbyr profesjonell montering og demontering. Vårt team av utdannede medarbeidere garanterer trygge og effektive løsninger, skreddersydd for behovene til hver byggeplass.

Les mer
Andre tjenester