Fasadekledning

Fasadekledning

Utskifting og isolering av fasader

Utskifting og isolering av fasader

Vi tilbyr profesjonell utskifting og isolering av fasader. Denne prosessen innebærer å fjerne gamle fasadeplater og erstatte dem med nye. Vi bruker materialer av høyeste kvalitet, som plater, spiker, paneler og ull (Glava, Rockwool). I våre hender får selv de mest skadede og råtne bordene nytt liv.

Isolering av fasader er ikke bare et spørsmål om estetikk, men først og fremst om energieffektivitet. Vi bruker metoden "varm montering", som sikrer tett og effektiv varmeisolasjon. Ved å bruke systemer som doble paneler, Isola eller Tyvek øker vi e U-verdien på bygget og gjør d mer energieffektiv.

Beskyttelse og ventilasjon

Beskyttelse og ventilasjon

Fasadens holdbarhet og motstandskraft er like viktig for oss som estetikk. Vi er klar over problemet med at skadedyr og fugler kan komme inn i fasaden. Vi bruker løsninger som Mouseband, Fugleband, og insektnett som effektivt beskytter bygget mot ubudne gjester.

Ventilasjon er avgjørende for å opprettholde et sunt og trygt mikroklima i bygget. Vår monteringsteknologi gjør det mulig å lage ventilasjonskanaler som forhindrer kondens og fuktproblemer. Alt dette for å sikre at fasaden din forblir vakker og solid i mange år.

Presisjon og estetikk

Utskifting av kledning innebærer ofte montering av nye elementer som vindsperrer, rekkverk og lister. Vi gjør alt dette med den høyeste presisjon og tar vare på hver detalj. I våre hender blir hver fasade til et ekte kunstverk.

Presisjon og estetikk

Vi etterbehandler treverket vårt med en passende overflatebehandling. For å beskytte treverket og fremheve dets naturlige skjønnhet, bruker vi beis, maling, lakk, impregnering og lakk basert på. Målet vårt er å skape en fasade som ikke bare holder i mange år, men som også vil være en fryd for øyet.

Vi er spesialister på utskifting og isolering av fasader. Ved hjelp av den nyeste teknologien og materialer av høyeste kvalitet sørger vi for at fasadene er energieffektive og robuste. I tillegg beskytter løsningene våre bygningen mot skadedyr og sikrer god ventilasjon, som er nødvendig for å opprettholde et sunt mikroklima inne. Vi tar vare på hver detalj og legger vekt på treets skjønnhet gjennom profesjonell etterbehandling.

5,0

Antall vurderinger: 2

Helga Iselin Wåseth

Oslo fasade byttet hele taket, etterisolerte og skiftet kledning på hele huset. Isolerte og pusset grunnmur samt bygde terrasse for oss. Veldig profesjonelle og nøyaktige i sitt arbeid. Lyttet til oss når vi hadde spørsmål (hvilket var mange) og drøftet løsninger med oss. Vi opplever de som behjelpelige og som tar vare på sine kunder. Jeg vil uten tvil anbefale Oslo fasade AS videre og kan godt stille som referanse.

Martine Torp Astin

Oslo Fasade utfører utmerket arbeid til fornuftige priser og til avtalt tid. Blir alltid møtt med stor serviceinnstilthet og rask respons. Har brukt firmaet både til fasadeendring/etterisolering/vindusutskiftnkng, samt arbeider innendørs med sparkling, maling og listverk. Er superfornøyd på alle måter.

Ta kontakt

Omfattende bistand til våre kunder er vår prioritet, og derfor er vi også tilgjengelige på nettet. Dersom et besøk på vårt kontor ikke er mulig, hjelper vi deg ved å kontakte deg på telefon eller e-post. Uansett kontaktform kan våre kunder stole på vår hjelp og råd.

Kontakt oss

Krzysztof Pajor
tlf: +47 451 90 540
Jan Pajor
tlf: +47 450 60 839
Kamil Bolechała, Kundeservice
tlf: +47 485 15 067
epost: oslofasadeas@gmail.com
Kontakt med selskapet