Fasaderehabilitering

Fasaderehabilitering

Fasaderehabilitering og stukkaturarbeider

Fasaderehabilitering og stukkaturarbeider

Vi har spesialisert oss på renovering av bygningsfasader med både tradisjonelle og moderne teknikker. Hver fasade vurderes og renoveres individuelt, slik at fasadens unike karakter bevares og forsterkes. Vi bruker en rekke ulike puss- og malingsteknikker,inkludert kalk-, mineral-, struktur- og gipspuss.

Som stukkspesialister kan vi også transformere bygningsfasaden ved å gi den kunstnerisk preg og detaljer. Vi bruker en rekke ulike gipsdekorer, fra overlegg til gesimser, konsoller og ornamenter, og skaper detaljerte og estetisk imponerende fasader.

Vedlikehold og reparasjon av fasader

Vedlikehold og reparasjon av fasader

Vi arbeider med vedlikehold av fasader, som spenner fra reparasjon av mindre skader til større problemer som skader forårsaket av vær og vind og tidens tann. For optimal beskyttelse av fasader bruker vi moderne materialer som nett, plast, galvanisert nett (rapica), fiberarmering og Brutt-Saver forankringssystem

Vi har erfaring med ulike byggematerialer som klinker, murstein, ekspandert leire, overliggere, buer, søyler og hvelv. Takket være dette er vi i stand gjenopprette autentisiteten til historiske bygninger.

Vinduer og glass

Vinduer og glass er en viktig element i enhver fasade, og derfor legger vi stor vekt på å renovere og restaurere dem. Tjenestene våre inkluderer innglassing, kitting, tetting og annet vindusarbeid. Vi bruker materialer av høyeste kvalitet, som Sika, silikon og akryl, som garanterer at vinduene holder lenge og ser bra ut.

Vinduer og glass

I tillegg tilbyr vi profesjonell bearbeiding og vedlikehold av fasader, inkludert sliping, avfetting, stein- og granittbearbeiding. Ved å bruke ulike teknikker for påføring og fjerning av overflatebelegg, som sprøyting, tørking, maling og sandblåsing, beskytter vi fasader mot værforhold.

Vi har en helhetlig tilnærming til fasaderenovering og -restaurering, ved å bruke en rekke forskjellige puss, malings, vedlikeholds og reparasjonsteknikker. Vi legger særlig vekt på stukkatur og dekorative elementer som gir bygningene en unik karakter. En viktig del av vårt arbeid er også oppmerksomhet på mur og konstruksjonsdetaljer, som er en viktig del av arkitekturen. I tillegg tilbyr vi profesjonell bearbeiding og vedlikehold av fasader, og vi renoverer og restaurerer også vinduer og glass.

5,0

Antall vurderinger: 24

Andreas Sætre Hanssen

Borettslaget Herslebsgate 2 er svært godt fornøyd med arbeidet fra Oslo Fasade AS. Vi innhentet tilbud fra en rekke ulike aktører, og fikk klart best vilkår fra Oslo Fasade blant de seriøse tilbudene. Bygget er fra 1897. Arbeidet ble utført fagmessig og svært grundig, uten uventede kostnader, med god kommunikasjon underveis. Fasaden er nå som ny, med en fantastisk fin finish og riktig maling for et varig godt resultat. Vi anbefaler Oslo Fasade AS

Andreas Carlson

Styret i Sameiet Thunes Vei 17 AS på Skøyen innhentet flere tilbud i forbindelse med at sameiet for første gang på mer enn 20 år skulle renovere hele byggets fasade. Bygget, som ble oppført i funksjonalistisk stil i 1937, fremstod med tydelig behov for både overflatebehandling men også utbedringer blant annet av større og mindre sprekker i fasaden. Styret valgte å inngå samarbeid med Oslo Fasade. Prosjektet har gjennomgående vært preget av god kommunikasjon, god faglig forståelse for oppdraget og vårt behov, i tillegg til høy kvalitet både på mur/puss, blikkenslager- og malerarbeider. Vi er veldig fornøyde med hvordan Oslo Fasade løste oppdraget, i tillegg leverte selskapet til avtalt tid og til avtalt pris. Ikke minst er vi tilfreds med sluttresultatet; bygget fikk den oppgraderingen det trengte og fortjente – og som vi håpet på. Vi kan varmt anbefale Oslo Fasade som samarbeidspartner på denne type prosjekter.

Lars Steinar Hefre

Oppussing av fasade på bygård, fra 1892. Vi er veldig fornøyde med den jobben som Oslo Fasade har gjort for oss. De har i tillegg malt balkonger, støpt nytt gulv i inngang og byttet ut takvinduer. Veldig profft arbeid til en god pris. Kommunikasjon og tydelighet i planene mellom partene kunne vært noe bedre underveis, men alt i alt en god opplevelse. Anbefales!

Per Johny Bekkevold

Oslo Fasade utførte rehabilitering av fasade og kjeller for vårt sameie på Oslo Vest på en utmerket måte! Vi er svært fornøyde med profesjonaliteten de viste gjennom hele prosessen. Meget ryddige og kunnskapsrike. Mottok nyttige innspill og tilbud underveis som vi vil si var med på å løfte resultatet ytterligere. Oslo Fasade stilte med eget stillas og oppdraget ble utført innen fristen. Bravo! Alt i alt en behagelig opplevelse fra dette firmaet. Kan anbefales til andre sameier som vurderer rehabilitering!

Thomas Ertresvåg

Flott utført arbeid, klar og tydelig kommunikasjon. Kan varmt anbefales. Mvh Thomas

Styret i Kingos Terrasse

God gjennomføring og god kommunikasjon undervei. Tar til seg tilbakemeldinger vedr. fakturering etc.

Tone Lund Løkling

Vi er veldig fornøyd med utført arbeid av Oslo Fasade. De pusset utvendig mur. Arbeidet startet etter avtale, de jobbet effektivt og profesjonelt, og resultatet ble veldig bra. Kan anbefale Oslo Fasade videre.

Nina Gulbrandsen

Gjorde jobben til avtalt tid

Atle Strandli

Murerarbeid på fasade av murgård. Godt gjennomført. Kom som avtalt. Gjorde jobben i henhold til spesifikasjoner med riktige materialer. Kan anbefale.

Lorents Lorentsen

Vi er godt fornøyd med arbeidet som er utført. Ryddig og lydhør. God kommunikasjon med kontakt person på engelsk. Anbefales.

Line Anette Hansen

Supert gjennomført jobb; effektivt og etter avtale. Kan absolutt anbefales!

Iryna Omelchenko

God kommunikasjon og oppfølging med dyktige fagarbeidere. Ikke problemer i forhold til gjennomføring av prosjektet som var utskifting av ytterkledning, maling, mur arbeider, murpuss og skifting av tak / blikkenslagerarbeide.-De tok seg av alt som trengtes etter at vi ble enige om hva som skulle utføres. Veldig fornøyd med resultatet.

Hege Øvergaard

Flinke og ryddige. Kom til avtalt tid og det ble et flott resultat.

Marie Ommundsen

Oslo Fasade har levert godt arbeid i tråd med det som var avtalt. De brukte mye tid og fikk gjort mye så vi mener arbeidet stod i stil til prisen og vel så det. Veldig hyggelige folk. Kom tilbake for å fikse en mindre ting som ble glemt uten at vi trengte mase på den og selvsagt uten ekstra kostnad.

Steinar Bjørnbet

Veldig god kvalitet til god pris. De hadde god kjennskap til hvordan de pusser opp fasade på gamle bygårder i Oslo. Du brukte kun kvalitetsmaterialer. Det beste med Oslo Fasade er at man kunne avtale hva man ønsket å gjøre - ikke som mange andre som kun gjør total fasade oppussing (samtidig så ga de råd om risiko for hva som kan skje om man ikke gjør alt).

Arild Johnsen

Godt utført arbeid. Fikk mye for pengene. Lett å kommunisere og samarbeide med. Veldig fornøyd!

Ingrid Staurheim

Oslo Fasade gjorde en utmerket jobb.

Andre Hansen

Fikk jobben gjort raskt og bra!

Kim Wøien

Oslo Fasade gjennomførte en relativt vrien jobb med å restaurere en gammel port med steinstøtter og smijernsport. Selv om jobben var vanskelig, og det tok tid å gjennmføre jobben så ble det mesterlig utført. Kreative og dyktige håndverkere i denne klassen ser man ikke så mye til lenger!

Lars Austbø

God og grundige jobb i forbindelse med reparasjoner på fasade av eldre bygård.

Pernille Myhre Christiansen

Svært god kommunikasjon underveis!

Max Gitenstein

Oslo fasade fjernet en senket tak og reparerte interiør vegger for å få frem stukkatur og rosettene i to rom hos meg. De var punktlig, serviceinnstilte, effektive og ryddet opp hver dag før de dro. Arbeidet som ble gjort er av høy kvalitet som vi er veldig fornøyde med. I tillegg er jeg veldig fornøyd med prisen betalte for arbeidet. Anbefales!

Stig Anders Løfblad

Gjort en fantastisk jobb! Hyggelige folk, god informasjon under jobbutfølelse. Kan anbefales!

Kari Dahl Tavendale

Veldig fornøyd, kom til avtalt tid, god befaring, utførte jobben effektivt og med høy kvalitet. Anbefales på det varmeste.

Ta kontakt

Omfattende bistand til våre kunder er vår prioritet, og derfor er vi også tilgjengelige på nettet. Dersom et besøk på vårt kontor ikke er mulig, hjelper vi deg ved å kontakte deg på telefon eller e-post. Uansett kontaktform kan våre kunder stole på vår hjelp og råd.

Kontakt oss

Krzysztof Pajor
tlf: +47 451 90 540
Jan Pajor
tlf: +47 450 60 839
Kamil Bolechała, Kundeservice
tlf: +47 485 15 067
epost: oslofasadeas@gmail.com
Kontakt med selskapet