Isolering

Isolering

Viktige aspekter ved isolering

Viktige aspekter ved isolering

Isolering er et viktig element som forbedrer energieffektiviteten til en bygning, skaper estetikk og øker verdien på eiendommen. Dette er en prosess som krever kompetanse og erfaring, noe som kjennetegner vårt selskap.

Gjennom årene med fasadearbeid, har vi fått erfaring med mange ulike typer fasader - fra eneboliger til store næringsbygg. Takket være dette er vi i stand til tilpasse  våre ttjenester til  individuelle behov til hver enkelt kunde, med hensyn til prosjektets spesifikasjoner, budsjett og forventninger.

Individuell tilnærming til hvert prosjekt

Individuell tilnærming til hvert prosjekt

Tilnærmingen til fasadeisolering skal være helhetlig og kombinere den nyeste teknologien med godt håndverk.For oss spiller riktig overflateforbehandling en nøkkelrolle, slik at isolasjonsmaterialene kan påføres så effektivt som mulig.

Med hvert prosjekt bruker vi vår kunnskap og erfaring til å vurdere fasadens tilstand, identifisere potensielle utfordringer og finne de mest effektive løsningene før arbeidet starter.

Implementering fra grunnen av

Åpenhet og nøyaktighet kjennetegner vår måte å jobbe på. Hvert prosjekt startes med en detaljert analyse og konsultasjon for å velge de mest optimale løsningene. Vårt team av spesialister utfører hvert trinn i fasadeisoleringen med omhu og tar vare på selv de minste detaljene.

Implementering fra grunnen av

Når vi gjennomfører et prosjekt, bruker vi kun velprøvde teknologier og metoder som garanterer holdbarheten og effektiviteten til den utførte isolasjonen. Våre tjenester er en garanti for profesjonalitet, effektivitet og kundetilfredshet.

Vi forstår hvor viktig det er for deg at fasadeisoleringen holder høy kvalitet og er holdbar. Derfor legger vi stor vekt på alle trinn i prosessen - fra planlegging og forberedelser til utførelse og oppmerksomhet på detaljer. Vår erfaring og profesjonalitet, kombinert med toppmoderne teknikker og materialer, sikrer at fasadeisoleringstjenestene våre gir tilfredsstillende resultater som oppfyller forventningene til selv de mest krevende kundene.

5,0

Antall vurderinger: 5

Hans Heggenhaugen

Startet og fullførte til avtalt tid. Leverte til avtalt pris og var enkle å ha med å gjøre. Veldig opptatt av at kunden skal være fornøyd med sluttresultatet

Jon Arve Nilsen

Gjennomført profft og effektivt. Kom og ble ferdig som avtalt. Fornuftig prising. Litt språkvansker med arbeiderne men lederen var lett tilgjengelig på telefon når nødvendig og kommuniserte bra.

Helga Iselin Wåseth

Oslo fasade byttet hele taket, etterisolerte og skiftet kledning på hele huset. Isolerte og pusset grunnmur samt bygde terrasse for oss. Veldig profesjonelle og nøyaktige i sitt arbeid. Lyttet til oss når vi hadde spørsmål (hvilket var mange) og drøftet løsninger med oss. Vi opplever de som behjelpelige og som tar vare på sine kunder. Jeg vil uten tvil anbefale Oslo fasade AS videre og kan godt stille som referanse.

Ole Nerseth

De startet arbeidet med en gang og utførte på avtalt tid. Resultatet ser kjempefint ut og jeg er meget fornøyd. Til og med fått skryt av naboer.

Petter Berntzen

Oslo Fasade er profesjonelle og effektive. Krzysztof er veldig service minded og er veldig opptatt av kundene sine. Har allerede brukt Oslo Fasade til flere oppdrag, og kommer til å benytte meg av dem i fremtiden.

Ta kontakt

Omfattende bistand til våre kunder er vår prioritet, og derfor er vi også tilgjengelige på nettet. Dersom et besøk på vårt kontor ikke er mulig, hjelper vi deg ved å kontakte deg på telefon eller e-post. Uansett kontaktform kan våre kunder stole på vår hjelp og råd.

Kontakt oss

Krzysztof Pajor
tlf: +47 451 90 540
Jan Pajor
tlf: +47 450 60 839
Kamil Bolechała, Kundeservice
tlf: +47 485 15 067
epost: oslofasadeas@gmail.com
Kontakt med selskapet