Maling

Maling

Maling av fasader

Maling av fasader

Byggefirmaet vårt er spesialister på fasademaling og leverer tjenester av høyeste kvalitet til både privat- og bedriftskunder. Teamet vårt består av erfarne fagfolk som er lidenskapelig engasjert i hvert eneste prosjekt. Ved hjelp av maling av beste kvalitet forvandler vi bygningsfasader, forbedrer estetikken og øker eiendommens verdi.

Uavhengig av prosjektets størrelse og kompleksitet er våre spesialister til å møte dine forventninger. Vi analyserer nøye hver enkelt kundes behov og skreddersyr tjenestene våre for å oppfylle individuelle krav. Vi har erfaring med fasademaling av en rekke forskjellige bygninger - fra eneboliger til næringsbygg og industrianlegg.

Klargjøring og profesjonell etterbehandling

Klargjøring og profesjonell etterbehandling

Våre fasademalingstjenester begynner med en grundig forbehandling av overflaten. Vi sørger for at den gamle malingen blir rengjort og fjernet, og at eventuelle nødvendige reparasjoner blir utført for å sikre ideelle forhold for påføring av ny maling. Vårt team av spesialister er nøye med detaljene og sørger for at sluttresultatet er av høy kvalitet og har lang levetid.

I alle fasademalingsprosjekter prioriteres det å identifisere og løse eventuelle problemer knyttet til fasadens tilstand. Før vi starter arbeidet, kontrollerer vi derfor fasadens tilstand nøye og identifiserer eventuelle sprekker, murskader eller pussproblemer. Alt dette for å sikre at du får et flott resultat som tåler tidens tann.

Nyeste teknologi

Vi fokuserer på innovasjon og bruker de nyeste teknikkene innen fasademaling. Vårt tilbud inkluderer metoder som spray-, pensel- eller rullemaling, som gjør det mulig å oppnå en perfekt og varig effekt på kort tid. Teamet vårt består av erfarne spesialister som bruker disse teknikkene og tilpasser dem til hvert enkelt prosjekt.

Nyeste teknologi

Å velge riktig farge på fasaden er avgjørende for å skape et harmonisk og estetisk uttrykk for bygget. Vi tilbyr profesjonelle fargeråd og hjelper deg med å finne den perfekte fargekombinasjonen som vil fremheve byggets karakter. Med vår hjelp vil bygningen din få et friskt og moderne utseende som vil tiltrekke seg oppmerksomheten til alle forbipasserende.

Byggefirmaet vårt er ekspert på fasademaling og tilbyr en omfattende service, fra klargjøring av overflaten til valg av den perfekte fargepaletten og profesjonell etterbehandling. Teamet vårt består av erfarne fagfolk som bruker de nyeste teknikkene og materialer av høyeste kvalitet for å gi deg et resultat som vil møte forventningene dine.

5,0

Antall vurderinger: 10

Jan Even Hjelmtvedt

Bra arbeid

Gaute Høyland

Veldig godt gjennomført arbeid, hyggelige folk, og veldig nøye.

Azita Tavakoli

Rask respons. Fikk befaring raskt etter avtalt tid og ble raskt enige om oppdraget. Imøtekommende og profesjonelle folk. God kommunikasjon og tilgjengelighet gjennom hele prosjektet. Utført arbeid innen avtalt tid og pris. Jeg anbefaler denne leverandøren.

Ingrid Dahlberg

Oslo Fasade fjernet markiser, malte vegg mm. Møtte opp og gjennomførte jobben til avtalt tid, vi er fornøyd med kvaliteten og fakturaen var som avtalt. Veldig greie å ha med å gjøre. Anbefales.

Joacim Christiansen

Jobben var å male et vanskelig gjerde samt bygge et nytt gjerde. Oslo Fasade var raske til å svare og komme på befaring, og ga en god pris på jobben. Når arbeidet skulle utføres ble dette gjort med god kvalitet og de som gjorde jobben var effektive, pålitelige og ryddet fint etter seg. Veldig fornøyd med resultatet og prisen!

Tao Zhang

Veldig effektivt og profesjonelt utført! Anbefales!

Morten M. Birkeland

Profesjonelle og nøyaktige. Dokumenterte alle funn underveis, og var utrolig ryddige i kommunikasjon. Påpekte noen utbedringsforslag underveis og leverte skriftlig tilbud før noe ekstra ble utført. Kan anbefales!

Hans Peter Arp

Oslo Fasade did a fantastic job refurbishing the outside and inside of our home. They showed versatility in both indoor and outdoor work. They were prompt and efficient, and addressed our small and detailed requests. When they did the painting work, they also offered to replace / fix rotten wood work for a very decent price. They finished the work at the agreed time, and also kept good watch of our house while were away. Highly recommended.

Ajmer Singh

Utfører jobben bra, flinke arbeidere. God dialog mellom oss og bedriften. Behjelpelige ved misnøye og fikser opp alt om det er noe misnøye. Anbefaler dem hvis man skal male huset.

Thanh Nguyen

Bra utført arbeid, ferdig innen avtalt tid. Ren og ryddig etter at de var ferdig.

Ta kontakt

Omfattende bistand til våre kunder er vår prioritet, og derfor er vi også tilgjengelige på nettet. Dersom et besøk på vårt kontor ikke er mulig, hjelper vi deg ved å kontakte deg på telefon eller e-post. Uansett kontaktform kan våre kunder stole på vår hjelp og råd.

Kontakt oss

Krzysztof Pajor
tlf: +47 451 90 540
Jan Pajor
tlf: +47 450 60 839
Kamil Bolechała, Kundeservice
tlf: +47 485 15 067
epost: oslofasadeas@gmail.com
Kontakt med selskapet