Tak

Tak

Beslag og taktekking

Beslag og taktekking

Teamet vårt består av erfarne platespesialister som kan utføre et bredt spekter av montasjetjenester. Ved hjelp av moderne maskiner og avanserte dataprogrammer kan vi utføre prosjekter i en rekke ulike materialer, for eksempel metallplater, titansink, kobber eller aluminium.

Vi lager skreddersydde beslag og tilbyr også ferdige modulpaneler. Vi produserer og monterer også en rekke ulike takmaterialer, blant annet trapesplater, modulplater, takstein og strøplater.

Omfattende taktekkingstjenester

Omfattende taktekkingstjenester

Ved takarbeider, omfatter våre tjenester også montering av takrenner, nedløp, kroker, fronter og takstein. Vi legger vekt på detaljer, derfor bruker vi en rekke forskjellige takteip, takmembraner og tak-filmer, noe som sikrer en omfattende service og optimal beskyttelse.

Vårt tilbud omfatter også montering av takventilasjonssystemer, inkludert skorsteiner og ventilasjonskanaler, samt behandling av detaljer som takgavler eller dekor elementer.

Estetiske, slitesterke og funksjonelle tak

I startfasen av takprosjekter får vårt blikkenslagerteam støtte av erfarne tømrere. Utskifting av takkonstruksjoner, bygging av takstoler og montering av skorsteinskanaler er bare noen av oppgavene vi utfører.

Estetiske, slitesterke og funksjonelle tak

Vi tar oss av alle detaljer, fra utretting av overflaten til montering av lekter og motlekter og montering av takvinduer. Vårt mål er å skape tak som ikke bare er estetisk tiltalende, men også holdbare og funksjonelle.

Med en moderne maskinpark og et erfarent team er vi i stand til å møte selv de mest krevende utfordringer. Tjenestene våre spenner fra produksjon av beslag og taktekking til komplette takløsninger, der vi tar hensyn til alle detaljer.

5,0

Antall vurderinger: 2

Helga Iselin Wåseth

Oslo fasade byttet hele taket, etterisolerte og skiftet kledning på hele huset. Isolerte og pusset grunnmur samt bygde terrasse for oss. Veldig profesjonelle og nøyaktige i sitt arbeid. Lyttet til oss når vi hadde spørsmål (hvilket var mange) og drøftet løsninger med oss. Vi opplever de som behjelpelige og som tar vare på sine kunder. Jeg vil uten tvil anbefale Oslo fasade AS videre og kan godt stille som referanse.

Iryna Omelchenko

God kommunikasjon og oppfølging med dyktige fagarbeidere. Ikke problemer i forhold til gjennomføring av prosjektet som var utskifting av ytterkledning, maling, mur arbeider, murpuss og skifting av tak / blikkenslagerarbeide.-De tok seg av alt som trengtes etter at vi ble enige om hva som skulle utføres. Veldig fornøyd med resultatet.

Ta kontakt

Omfattende bistand til våre kunder er vår prioritet, og derfor er vi også tilgjengelige på nettet. Dersom et besøk på vårt kontor ikke er mulig, hjelper vi deg ved å kontakte deg på telefon eller e-post. Uansett kontaktform kan våre kunder stole på vår hjelp og råd.

Kontakt oss

Krzysztof Pajor
tlf: +47 451 90 540
Jan Pajor
tlf: +47 450 60 839
Kamil Bolechała, Kundeservice
tlf: +47 485 15 067
epost: oslofasadeas@gmail.com
Kontakt med selskapet